Dåb

Tillykke med det lille nye familiemedlem

 

At blive forældre er en stor og skelsættende begivenhed i livet – og at få et barn er en gave og opgave af ufattelige dimensioner. 

I kirken vælger vi at ramme den store begivenhed ind ved at holde barnedåb. Barnedåb er for alle som har lyst til at udtrykke deres taknemmelighed over fødslen, ligesom det er stedet, hvor vi giver udtryk for vores kærlighed til barnet. Vi kalder dåben for en velsignelse – ligesom bryllup, konfirmation og begravelse er en velsignelse. Det betyder, at vi beder Gud om hjælp igennem livet og gør navngivningen til en højtidelig begivenhed i kirken.   

Barnedåb foregår på alminelige søndage, ligesom vi har dåbsgudstjenester på udvalgte lørdage. Ønsker du/I dåb, så er i hjerteligt velkomne til at kontakte kirkekontoret for at aftale en tid. 

Mange vælger at holde dåb senere i livet i forbindelse med konfirmation eller som voksne. Skulle du gå med tanker om at blive døbt, så ring endelig til en af kirkens præster, så vi kan lave en dåb, som passer til dine ønsker og behov.   

Når man er døbt er man medlem af folkekirken, og får dermed mulighed for at deltage i kirkens mange aktiviteter og fællesskaber. 


Velkommen til dåb i Munkebo kirke.  

Lån en dåbskjole

Det skal ikke være dyrt at blive døbt

Derfor kan vi nu tilbyde sognets nybagte forældre lån af dåbskjoler i forbindelse med barnedåb i Munkebo kirke.

Vi har modtaget de fineste dåbskjoler fra henholdsvis mødrehjælpen og en beboer i sognet, som vi er meget stolte af at kunne stille til rådighed. Vi har både kjoler til piger og drenge og håber meget på, at I derude vil benytte jer af vores tilbud. Kjolerne er vasket, strøget og klar til brug. Vi står også for at gøre kjolerne klar igen efter brug. Det er blot at spørge efter kjolerne i forbindelse med, at I skriver Jeres barn op til dåb.

Vi håber på, at I vil benytte Jer af vores tilbud.

Venlige hilsner, Eva og Iben