Brunsviger fra Borgmesteren | Munkebo Kirke

Brunsviger fra Borgmesteren

# Nyheder
Udgivet af Charlotte Bülow, fredag d. 24. april 2020, kl. 11:22

Borgmesteren kom forbi kirken med en brunsviger-kage.

Vi var ved Munkebo Kirke så heldige at modtage en brunsviger-kage fra Kerteminde kommunes borgermester, Kasper Ejsing Olesen. Hans begrundelse for at give den til kirken var følgende:

”8. stop rundt til hverdagens Corona helte, var til dem som giver tro og håb.

Vi har alle brug for noget at tro og håbe på, og specielt når der er krise, er der mange, der mærker det. Når livet gør ondt, og tingene virker uoverskueligt, er det godt at have tro på, der er en større mening med det hele.

Det er den danske folkekirke et godt billede på. Som repræsentant for troen, dem som gerne lægger øre til og præsenterer dem, som ikke selv ser ser håbet for det er Munkebo kirke og på billedet ses ansatte ved Munkebo kirke. Ud over ovenstående har de også under Corona-krisen oprettet en telefonkæde for dem som krisen gør mere ensomme. Derfor er I dagens Corona helte.”

Vi siger tak for kage, Hr. Borgermester!