Du er her: 
lørdag27jan2018

Gospelworkshop den 27. januar

lørdag27jan2018


Gospelworkshop med Rune Herholdt

lørdag den 27. januar 2018 KL. 9:00 – 17:00

Deltagelse: GRATIS

Tilmelding til gospelworkshop sker til kirkekontoret senest 24. januar på tlf.: 65 97 67 71 eller mail: CHBL@KM. DK

Når Rune Herholdt løfter dirigentstokken til Oh Happy Day i Munkebo Kirke, er det en af landets mest erfarne gospelinstruktører, der tager over og sætter bruset i gang.

Alle kan være med den 27. januar og dagen sluttes af med en festlig gospelgudstjeneste
i Munkebo Kirke.

Det er sundt at synge og netop nu har vinterglade sangentusiaster muligheden for at gøre noget godt for sig selv og andre, når Rune Herholdt gæster Munkebo Kirke.

Et skud kærlighedshormon
»Kram din nabosanger, få et skud af kærlighedshormonet oxytocin, grin dig til en stressnedsættende omgang endofiner, skru op for dopamindroppet efter en lang grå efterårsuge og oplev serotoninet sætte ind, mens fællesskab, musik og godt humør får smilet til at vokse,« lyder anbefalingen fra Rune Herholdt.

Han er til daglig cand. mus. fra Det Jyske Musikkonservatorium og dirigent for det 250 mand store Århus
Gospel Singers.

Til Oh Happy Day i Munkebo kan alle være med, når den gamle gamle kirke fyldes med gospelmusikkens glade toner og medrivende energi. Lørdagen kulminerer i et brag af en gospelgudstjeneste lørdag eftermiddag klokken 16.00 i Munkebo Kirke, når Rune Herholdt i fællesskab med workshopkoret slutter dagen i gospelmusikkens tegn.

Koncerten tager ca. en time og der er naturligvis ingen entré!

»Gospelmusik er jo dybest set ikke koncertmusik, men den moderne afroamerikanske kirkes salmer. Mine
workshops er præget af humor og inderlighed. Jeg har noget på hjerte og ønsker at kommunikere det i frihedens tegn og med respekt for hinanden. Som oftest når vi hele følelsesregistret igennem når vi synger uptempo gospelsange og rolige ballader.«

Alle kan være med… og jeg mener virkelig alle.

«Har man den mindste smule lyst til fællesskab og engelske gospelsange, er døren åben Jeg elsker at få besøg af folk der aldrig har sunget gospel men pas på… gospel er stærkt vandedannende!
Mange har lyst til at synge, men tror ikke de er gode nok. Til workshoppen er alle velkommen, både de der har sunget i mange år, og også de der blot har lyst til at være med og mærke bruset,« siger Rune Herholdt som er en af landets mest erfarne gospelinstruktører.

PROGRAM

09.00
Løbende ankomst, rundstykker
og kaffe til alle i konfirmandstuen,
Fjordvej 66, 5330 Munkebo


10.00
Workshop i sognelokaler

12.00
Frokostpause

12.45
Workshop

15.00
Kaffepause

15.30
Kort lydprøve i kirken

16.00
Dørene åbnes for gæster til
værkstedskoncerten


16.00
Gospelgudstjeneste

17.00
Tak for i dag